Бенфика победи Портимонензе с 3:1 в мач от шестия кръг на

...
Бенфика победи Портимонензе с 3:1 в мач от шестия кръг на
Коментари Харесай

Младежкият национал Силвестър Джаспър с асистенция срещу Бенфика

Бенфика победи Портимонензе с 3:1 в мач от шестия кръг на Примейра Лига. Българският юношески национал Силвестър Джаспър се регистрира с асистенция. Успехът изкачи лисабонския гранд на втората позиция в класирането с 15 точки, докато Портимонензе е в зоната на изпадащите с 5 пункта.

Бенфика поведе в резултата още в 5-ата минута след гол на Александър Ба. 12 минути по-късно Давид Нерес асистира на Петър Муса, който удвои. В 36-ата минута вратарят на Портимонензе, Винисиус Силвестре, избави удар на Рафа Силва.

11 минути след началото на второто полувреме Силвестър Джаспър откри Елио Варела, който прониза вратата на лисабонските " орли ". В 57-ата минута състезател на Бенфика игра с ръка в наказателното поле. След намесата на ВАР, съдията Елдер Малейро отсъди дузпа за Портимонензе. Зад топката застана Рилдо, само че неговият удар бе избавен от Анатолий Трубин.

В 66-ата минута Давид Нерес оформи крайния резултат с невъзмутимо осъществяване. В идващия кръг Бенфика приема Порто в огромното дерби в Португалия, докато Портимонензе гостува на Визела.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР